Henrik Ørbæk

Henrik Ørbæk er indehaver af Conexia, der er et landsdækkende reklamebureau. Henrik har gennem de seneste 15 år drevet Conexia, der har til huse i hjertet af Aalborg.

Reklamebureaet Conexia løser simple og komplekse markedsføringsopgaver for B2B- og B2C-virksomheder.

Tilgangen til deres arbejde er strategisk og operationel. Det betyder, at Conexia både hjælper med at klarlægge de overordnede brandkoncepter, såsom visuel identitet og logo, samt eksekvere på koncepterne efterfølgende, i form af grafik, sociale medier, webprojekter og trykte medier.

Swisspearl, Svanehøj og Alabu Bolig er bare et lille udpluk af de virksomheder, som Conexia har løftet markedsføringsopgaver for.

Uanset om opgaven indebærer at få en nystartet virksomhed til at brage gennem lydmuren, eller tage en veletableret virksomhed til nye højder, leverer Conexia varen.

Deres mangeårige erfaring gør, at de ved hvilke knapper, der skal skrues på, når det gælder profilering, unik grafik og synliggørelse.

Selvom holdet hos Conexia ikke består af en hel hær, er konstellationen af medarbejdernes kompetencer på højde med landets største bureauer.

Henrik Ørbæk er markedsføringsgenerelist og tænker holistisk, hvad angår markedsføring.

Læs mere om Henrik nedenfor.

Mere om Henrik

Det grafiske miljø er hjemmebanen for Henrik. Her har slået sine folder gennem de seneste 25 år.

De mange år i branchen har bragt Henrik vidt omkring, hvorfor hans viden om markedsføring og brancher spænder bredt.

Ligeledes er hans netværk bestemt ikke blevet mindre med årene, og han elsker at skabe værdi for sit netværk ved at åbne døre, når han ser det rigtige match.

Noget af det, Henrik værdsætter allermest, er den gode og tætte relation. Det har altid været kendetegnet for hans måde at drive forretning på.

Og det falder Henrik meget naturligt at drive ting, hvilket bl.a. ses i de 2 år, han var med til at drive Børsen Executive Club i Nordjylland sideløbende med Conexia. 

Foruden dette netværk har Henrik siddet i flere strukturerede netværk gennem tiden.

Derfor kender han også til vigtigheden af at spille hinanden stærke, være hjælpsom, samt at give, før man tager.

Når Henrik ikke bruger tid på at drive Conexia, arbejder han hårdt på webshoppen PetPro, der sælger naturligt hunde- og kattefoder af højeste kvalitet. Han elsker at lave mad, samt at bruge tid med familien og i sommerhuset.