Kristian Torp

Hos Designhaus & Torp Byg skaber vi en totalløsning, hvor vi følges ad hele vejen, lige fra første idé til det færdige resultat.

Gør drømmen om dit nye køkken, badeværelse eller garderobe til virkelighed med Designhaus. Hos os er vi specialister i at skræddersy gennemtænkte, personlige løsninger og gøre dine drømme til virkelighed. Vi står klar med professionel sparring indenfor køkken, bad, gulve, klinker, bordplader, spejle, badekar og meget mere. Vi forstår vigtigheden af at skabe løsninger, der er tidløse og elegante. Vores løsninger er designet med tanke på tidens tendenser, samtidig med at de er klassiske og stilfulde. Vi kombinerer vores ekspertise og erfaring for at skabe en løsning, der passer perfekt til dig og din hverdag.

Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi kan være din totalleverandør. Med Torp Byg, kan vi koordinere hele projektet for dig. Du behøver ikke bekymre dig om at finde og håndtere forskellige håndværkere – vi tager os af det hele.

I Torp Byg har vi stor erfaring med at være nordjydernes foretrukne samarbejdspartner inden for håndværksarbejde i private hjem, virksomheder samt bolig- og ejerforeninger. Vi har kunder i det meste af Jylland og kommer også gerne ud til dig. Når du kontakter os for hjælp til en opgave, kan vi assistere dig med murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde, totalentreprise, renovering, nybyggeri og tilbygning, nyt tag og tagrenovering, nye døre og vinduer, nyt gulv samt forsikringsskader.

Vælg Designhaus & Torp Byg og oplev en unik og skræddersyet løsning, der opfylder dine drømme og gør en forskel i din hverdag. Hos os er 100% kundetilfredshed ikke blot en mulighed – det er et ufravigeligt krav. Vi rådgiver, designer, tegner, bygger og monterer. Det eneste, vi skal bruge fra dig, er dine ønsker og drømme. Book et møde med os, og lad os sammen skabe den perfekte løsning til dig.

Kontaktinfo
Kristian Torp, Mobil 20 95 79 79
Designhaus, Gugvej 124, 9210 Aalborg SØ, Tlf. 98 10 17 97
Torp Byg, Gugvej 124, 9210 Aalborg SØ, Tlf. 98 10 17 98