Kurt Sørensen

CAMRO blev etableret i 2002 af Kurt Sørensen.

Fra en renoveret landejendom i hjertet af Himmerland, startede vi ud med produktion af produkter til landbrug og industri. Allerede i 2003 begyndte vi at producere produkter til skadedyrsbranchen.

Ligesom med mange andre virksomheder, ramte finanskrisen hårdt. Det resulterede i at stort set alt produktion til landbrug faldt bort og vi satsede i stedet benhårdt på produktion og videreudvikling af produkter til skadedyrsbranchen. Noget der i den grad har vist sig at bære frugt.

Omkring 2012 begyndte vi at vokse ud af vores daværende lokaler. Landejendommen kunne simpelthen ikke rumme os længere. Derfor flyttede vi gradvist produktionen til et industriområde i Nørager, hvor vi også ligger den dag i dag.

Her råder vi over store lokaler og lagerhaller, der ikke blot sikrer os rigeligt plads til vores nuværende produktion, men hvor vi også kan vækste mange år ud i fremtiden.

Efter at Torben Villadsen tiltrådte som partner i 2018, besluttede vi rent organisatorisk at dele virksomheden op i to dele. Ikke nok med at vi havde vores produktion til skadedyrsbranchen, vi havde også oparbejdet et solidt fundament som underleverandør inden for plastik- og metalemner, hvor vi leverede til telebranchen, køkkenfirmaer, byggeriet og meget mere. For at lette administrationen, den daglige drift og holde de to forretningsområder adskilt, opstod der derfor to områder. CAMRO SAFE Pest Defence, hvis fokus er at være total-leverandør af sikre produkter til skadedyrsbranchen. Og CAMRO Innovative Plastic and Steel Designs, hvor alt vores underleverandør-arbejde samles.

Hvem er vi

Bag CAMRO står et passioneret team af medarbejdere. Vi spænder fra de helt unge, til de mere erfarne og kan trække på erfaring fra skadedyrsbranchen og andre brancher. Fælles for os alle, er at vi er passionerede omkring den grønne omstilling indenfor skadedyrsbranchen. Vi skal værne om miljøet og derfor har vi stort fokus på at minimere brugen af gift og reducere uønskede arters adgang hertil. Et andet stort fokusområde for os, er at vi skal producere og levere sikre produkter, der sikrer en hurtig, effektiv og human aflivning og hvor vi samtidig minimerer bifangst.

For CAMRO er vores målsætning ganske simpel. Vi vil levere den bedste service og kundeoplevelse, samtidig med at vi med god samvittighed kan stå inde for de produkter vi sælger.